unnamed-removebg-preview

Anställningsstöd är inkluderande hållbart kostnadseffektivt

Vi lägger tid  för att hitta rätt match för ditt företag och minska personalkostnader

Vi hjälper dig anställa med anställningsstöd

Alla våra kandidater besitter någon form av anställningsstöd och matchas noggrant med ert företags specifika behov, och blir därför ett kostnadseffektivt alternativ för er rekrytering. Vår vision är att få fler långtidsarbetslösa ut i långsiktiga anställningar, där vi tillsammans skapar verklig förändring.  För oss väger ingen kunskap tyngre än drivet och motivationen.

Fördelar med att rekrytera via Arbetsstart

En process utan väntetider

På Arbetsstart prioriterar vi en snabb och smidig rekryteringsprocess utan onödiga väntetider. Vårt dedikerade team arbetar effektivt för att säkerställa snabba steg från urval till anställning, och vi strävar efter att minimera onödigt dröjsmål. Vi förstår värdet av tid och strävar efter en sömlös integration av nya talanger i er organisation.

Minska personalkostnader

Vi hjälper företag med en kostnadseffektiv rekrytering. Med hjälp av Arbetsstart minskar ni era personalkostnader genom att anställa personer som besitter någon form av anställningsstöd vilket resulterar i besparingar på minst 9000 kr varje månad. 

Vi lägger mycket tid på att hitta rätt person för just er

Vårt huvudmål är att säkerställa att matchningen mellan arbetsgivare och anställd är perfekt, vilket i sin tur främjar långsiktiga och framgångsrika anställningar. Vi arbetar med personliga möten, gedigna behovsanalyser och uppföljning. 

Två veckors praktik för verifiering

Vi erbjuder er även möjligheten till en kostnadsfri praktikperiod på 14 dagar. Detta fungerar som en extra verifiering för både er som arbetsgivare men också för kandidaten. Genom detta tillfälle kan båda parter noggrant utforska samarbetet, vilket skapar förutsättningar för att varje matchning ska resultera i en ömsesidigt givande och långsiktig anställning.

En snabb och enkel process

Behovsanalys

Vi bokar in ett uppstartsmöte för att lära känna er och era behov för att kunna göra den bästa möjliga matchningen. Att anställa kandidater med anställningsstöd passar de flesta verksamheterna.

Urval

Vi genomför sedan en urvalsprocess där vi samlar in referenser för de kandidater som vi intervjuar. Ni får en sammanfattning av kandidaterna.

Matchmaking

Vi presenterar de mest lovande kandidaterna och utvärderar en perfekt matchning gemensamt. Vi sköter kontakten mellan er och kandidaterna för en smidig process.

Praktik och anställning

Två veckors praktik erbjuds för att säkra en god matchning. När allt är godkänt, är er nya medarbetare redo att kliva in på scenen. Vi finns här för att svara på nya frågor som kan uppstå.

Hör av dig!

Har du frågor om anställningsstöd, vill boka in ett uppstartsmöte med en av våra experter, eller bara vill ta kontakt? 

Skriv in dina uppgifter här så återkommer vi till dig så snabbt vi kan.