unnamed-removebg-preview

Minska långtidsarbetslösheten Öppna upp och gör skillnad Motiverad & driven arbetskraft

Vi hjälper människor till arbete

Rätt kandidat för rätt arbete

Vår vision

"Ingen kunskap väger tyngre än drivet och motivation"

Vi hjälper er att hitta och attrahera rätt personal till just ert företag. Kanske har du svårt att avgöra vilken kompetens det är ni söker eller saknar tiden. Vi vill bredda era sökningar och tittar på att matcha er med rätt profil utifrån era grundvärderingar, arbetskultur och vad ni saknar som team idag.

.

Uppstart

Vi börjar med ett uppstartsmöte där vi berättar om oss. Vid möjlighet har vi gärna detta fysiskt. Vi kommer främst lyssnar till vad ni som företag har för behov i dagsläget. Och vi vill få så mycket information om er företagskultur och arbetssätt.

Urval

Vi intervjuar och gör en urvalsprocess. Vi tar även referenser på kandidaterna vi väljer att intervjua. Av oss kommer ni få en sammanfattning från intervjuerna, referenserna och CV på kandidaten får ni efter er intervju.

Matchning

Vi presenterar för er dom kandidater vi vill att ni träffar. Därefter utvärderar vi tillsammans om någon är en match för er. Vi hjälper er med all kontakt sinsemellan.

Nyanställning

Nu hjälper vi er i processen till det lönestöd som kandidaten besitter. När allt är godkänt är kandidaten redo att börja arbeta. Och ni kan fira er nyanställde. Vi finns kvar som en support i frågor rörande lönestöd.

Vad sparar ni som företag

Nivå 1

18 800 kr/mån.
Per år sparar ni 184 224 kr per kandidat. Per månad sparar ni 58% av totala lönekostnaden per kandidat.

Nivå 2

15 700 kr/mån.
Per år sparar ni 146 520 kr per kandidat. Per månad sparar ni 46% av totala lönekostnaden, per kandidat

Nivå 3

12 500 kr/mån.
Per år sparar ni 108 816 kr, per kandidat. Per månad sparar ni 35% av totala lönekonstnaden per kandidat.

Hur rekryteringen går till

Rekryteringsprocessen

Vi hjälper företag mot en kostnadseffektiv rekrytering. Där vi tillsammans gör skillnad. Vi finns för er som söker värdefull kompetens och är beredd att lyfta blicken. För en långsiktig anställning där vi inkluderar alla människor. Våra kandidater besitter alla någon form av anställningsstöd.

Uppstartsmöte där vi identifierar era problem och behov. Vi startar en matchning, urval och presenterar kandidater för er. Under rekryteringens gång finns vi som support, även efteråt. Vi är support i alla olika administrativa delar fram till den anställning som passar bäst för er.

Vi kan applicera 2 veckors praktik för att kunna verifiera en kandidat. Låt oss tillsammans hjälpa personer som varit långtidsarbetslösa ut i arbetslivet genom att se till personen och inte deras CV.
pexels-cottonbro-studio-5989927

Kontakt

IMG_2875

Jonas Djurstedt

Founder CEO – Arbetsstart

jonas@arbetsstart.se
+46 (0) 70 757 55 41

2319C02B-E0B4-499C-8307-E28104023ECE

Åza Persson

Rekryteringsansvarig

aza@arbetsstart.se
+46 (0)73 77 64 261

Hör av dig till oss!